Nittonde oktober.

Kategori: vardagsskrivande

Inte ofta jag uppdaterar här. 

Men ibland så! 
Jamen livet har väl rullat på i vanlig ordning med jobb och skola, haft två prov senaste tiden och har klarat dom galant. Är så jäkla stolt över mig själv. 👊🏻
Sen har jag även hunnit med Linus och Ramonas bröllop, haft en mysighelg i Manjärv med mormor, morfar, Jörgen, Johan och Elin. 
Varit hundvakt åt Sören osv.  
Sen de bästa utav allt är att jag och Jörgen är här med husägare!!! 
Började mer som en kul grej att kika på hus, vi hade inte gått in helhjärtat i husköp. Sen kom detta hus ut på Hemnet och jag sa till Jörgen ” ska vi inte åka och kika på det iallafall?” Han tvekade men sen sa han ”Jamen, varför inte. Aldrig varit på husvisning så” och sagt och gjort åkte vi dit. När vi kom in kände jag direkt, detta känns som mitt hus. Jag tyckte om det massor, samma tyckte Jörgen. Så vi for på nästa husvisning och sedan på en privatvisning bara för oss. Och ju mer vi for på visning älskade jag huset mer även Jörgen. 
Sedan började vi budgivningen och jag va så nervös. Mäklaren ringde och sa att andra va intresserade och vi va så irriterade på att de drog ut så länge på tiden, eftersom de bara va en som hade budat förutom oss som dessutom lagt sig. Sedan tisdag den 10/10 (samma dag som jag tog körkort på för 3 år sedan) ringer mäklaren och bara ”GRATTIS, ni vann”. 
Helt sjukt, fortfarande overkligt att detta ens händer mig. Jag är så lyckligt lottad som ska få bo i detta hus tillsammans med Jörgen. 
Jag älskar honom så otroligt mycket, och att jag får tillbringa mitt liv med honom är ofattbart. Vad har jag gjort för att förtjäna dehär? Jadu.
1/12-2017 får vi tillträde.
Finns så himla mycket att se framemot nu. 
Jag är så glad.